ثبت شرکت دانش بنیان در موسسه سفیر صلح در کمترین زمان
شرکت دانش بنیان چیست؟
به موسسه خصوصی یا تعاونی که با هدف افزایش علم و ثروت، توسعه اقتصادی بر پایه علم و دانش، گسترش اختراع و نوآوری و تجاریسازی نتایج تحقیق و توسعه در حوزه فناوری های برتر و با ارزش افزوده فراوان تشکیل می شود، شرکت دانش بنیان میگویند. این نوع از شرکتها اصولا کالا تولید نمیکنند و بیشتر روی مالکیت معنوی و طرحهای صنعتی متمرکز هستند. در ادامه به انواع شرکت دانش بنیان و نحوه ثبت شرکت دانش بنیان میپردازیم:
دو نوع شرکتهای دانش بنیان وجود دارد:
برای ثبت شرکت دانش بنیان هم اکنون تماس بگیرید.
مزایای ثبت شرکت دانش بنیان
- حمایت برای ساخت کالای دانش بنیان: برای حمایت از کالای دانش بنیان ممکن است از سوی معاونت علمی حمایتهایی مانند ممنوعیت خرید کالای خارجی دارای تولید داخلی، اصلاح تعرفههای گمرکی و تسهیل معاملات و غیره ارائه شود.
- معافیتهای مالیاتی و گمرکی: با ثبت شرکتهای دانش بنیان این شرکتها میتوانند از معافیتهای مالیاتی استفاده کنند. علاوه بر این ممکن است برای حمایت از این کالاها برای کالاهای غیر تجاری معافیت گمرکی در نظر گرفته شود. این معافیت میتواند شامل کالای دانشبنیان برای مهندسی معکوس، تجهیزات آزمایشگاهی، ماشینآلات خط تولید برای تولید کالاهای دانش بنیان و قطعات ضروری برای ساخت این کالاها و ساخت نمونه اولیه آنها باشد.
- بیمه تامین اجتماعی: در برخی از موارد بر طبق قانون بعد از ثبت شرکت دانش بنیان این شرکتها از پرداخت حق بیمه قراردادها معاف میشوند.
- جواز تاسیس و پروانه بهرهبرداری: این مورد نیز بر اساس قانون در برخی شرایط به این شرکتها اعطا میشود.
- حمایت از صادرات
- برنامه جامع توسعه کسب و کار دانش بنیان مانند حمایت برای وبینار و جلسات پرسش و پاسخ
ثبت شرکت دانش بنیان میتواند حتی مزایا و حمایتهایی از سوی سایر ارگانها برای شرکت ایجاد کند. برای مثال تسهیلات سربازی کارکنان شرکت، خدمات بیمه تکمیلی، واگذاری اراضی شهرکهای صنعتی یا ورود به بورس و غیره
تسهیلات ثبت شرکت دانش بنیان
ثبت شرکت دانش بنیان مزایا و تسهیلات زیادی دارد.
این شرکتها معمولا از حمایتهای دولتی بهرهمند میشوند و میتوانند از تسهیلات کمبهره یا بیبهره دولتی که با نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری استفاده کنند. برای این شرکتها یک نهاد مالی ویژه و صندوق تسهیلات در نظر گرفته شده است که خدماتی به شرح زیر ارائه میکند:
- حمایت از انتقال فناوری و حمایت از صادرات کالای دانش بنیان
- تسهیل روند دریافت ضمانتنامه از بانکها بعد از ثبت شرکت
- امکان مشارکت در طرحها سرمایهگذاری فناورانه برای شما فراهم میشود
- توانمندسازی و ارائه خدمات یادگیری، تجاریسازی و غیره
- در نهایت میتوانید از تسهیلات ارائه شده توسط معاونت علمی برای ثبت اختراع، نمونه سازی، تجهیز کارگاه و ایجاد و ارتقای خط تولید و غیره استفاده کنید
الزامات شرکت های دانش بنیان
بر اساس قانون، برای ثبت شرکت دانش بنیان، حداقل دو سوم از موسسین شرکتهای دانش بنیان باید حداقل دارای دو مورد از موارد زیر باشند تا شرکت بتواند با مراجعه به سایت اقدام کند:
- حداقل ۳ سال سابقه فعالیت علمی یا سابقه مدیریت
- موسسین باید مدرک لیسانس یا بالاتر داشته باشند
- یک اختراغ ثبت شده داخلی یا بینالمللی
- حداقل به مدت ۶ ماه باید برای ۳ نفر از سوی شرکت بیمه رد شده باشد
- شرکت سابقه تولید کالاهای دانش بنیان داشته باشد
- در صورتی امکان پذیر است که نیمی از درآمد شرکت از دستاوردهای علمی شرکت در یک سال اخیر باشد
قوانین شرکت های دانش بنیان
بر اساس ماده ۱۱ قانون حمایت از شرکتها و مؤسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوریها و اختراعات همه اشخاص حقیقی و حقوقی که از حمایتهای این قانون بهرهمند میشوند اگر از این حمایتها برای مقاصد دیگری استفاده کنند علاوه بر محرومیت از استفاده مجدد به مجازاتهای زیر محکوم میشوند:

مدارک لازم جهت ثبت شرکت دانش بنیان
- مدارک شرکت مانند اساسنامه، اظهارنامه یا شرکتنامه
- مدارک شناسایی اعضای هیئت مدیره و کپی مدرک تحصیلی اعضا و موسسین شرکت
- مجوزهای مربوطه مانند جواز تاسیس و پروانه بهره برداری
- آگهی و روزنامه رسمی شرکت
- رزومه شرکت
- آخرین اظهارنامه مالیاتی
- لیستی از آخرین وضعیت بیمه شرکت و حقوق کارمندان
هزینه راه اندازی شرکت دانش بنیان
راهاندازی و ثبت هزینه زیادی ندارد. معمولا با هزینهای حداقل حدود ۱۰۰ هزارتومان میتوان پروسه ایجاد شرکت دانش بنیان را آغاز کرد. لازم به ذکر است که تمام هزینه ثبت شرکت مربوط به ارزیابی و بررسی برای دریافت عنوان دانش بنیان به وسیله معاونت ریاست جمهوری پرداخت میشود و متقاضی نیازی به پرداخت هزینه در این مورد ندارد.
مشاوره ثبت شرکت دانش بنیان
اصولا ثبت شرکت دانش بنیان فرآیند پیچیدهای ندارد. در اولین مرحله لازم است که یک شرکت عادی ایجاد کنید و آن را ثبت نمایید. در قدم بعدی برای اینکه بتوانید شرکت را به یک شرکت دانش بنیان تبدیل کنید و از مزایای دولتی بهرهمند شوید باید از طریق سایت به صورت آنلاین اقدام کنید. در همین راستا ضروری است که در ابتدا در سامانه دانش بنیان به آدرس reg.daneshbonyan.ir ثبت نام کنید و بعد مدارک مورد نیاز را بارگذاری کنید.
در نهایت بعد از ارسال مدارک، پرونده شما مورد بررسی قرار میگیرد و ظرف مدت ۱ الی ۲ ماه نتیجه بررسی به شما اعلام میشود. در این مرحله اگر به طور کامل همه اطلاعات را ارائه کرده باشد و شرایط لازم را داشته باشید، درخواست شما مورد قبول قرار میگیرد و میتوانید شرکت خود را به یک شرکت دانش بنیان تبدیل کرده و از مزایا و تسهیلات آن نیز استفاده کنید.
برای تسهیل روند و تسریع پروسه ثبت بهتر است هم در ابتدا قبل از آغاز کار و هم در طول روند کار از مشاوره ثبت شرکت با تجربه در حوزه ثبت شرکتها مشورت بگیرید تا در وقت و هزینههای خود صرفهجویی کنید و زودتر به نتیجه برسید. مشاوران و کارشناسان سفیر صلح همواره در کنار شما هستند.
برای ثبت شرکت دانش بنیان هم اکنون تماس بگیرید.
سوالات متداول
ثبت شرکت دانش بنیان چه مزایایی دارد؟
حمایت برای ساخت کالای دانش بنیان، معافیتهای مالیاتی و گمرکی، بیمه تامین اجتماعی، جواز تاسیس و پروانه بهرهبرداری، حمایت از صادرات، ثبت شرکت دانش بنیان میتواند حتی مزایا و حمایتهایی از سوی سایر ارگانها برای شرکت ایجاد کند. برای مثال تسهیلات سربازی کارکنان شرکت، خدمات بیمه تکمیلی، واگذاری اراضی شهرکهای صنعتی یا ورود به بورس و غیره
شرایط عمومی ثبت شرکت دانش بنیان چیست؟
در یک سال مالی گذشته، نیمی از درآمد شرکت باید از فروش فناوری، خدمات یا کالا از طریق قرارداد باشد.
هزینه راه اندازی شرکت دانش بنیان چقدر است؟
تنها با ۱۰۰ هزار تومان شما میتوانید شرکت دانش بنیان ثبت کنید باقی هزینه ها توسط معاونت ریاست جمهوری پرداخت میشود.
سایت ثبت شرکت دانش بنیان چیست؟
برای ثبت شرکت دانش بنیان میتوانید از کارشناسان باتجربه موسسه سفیر صلح کمک بگیرید تا در کمترین زمان ممکن شرکت شما را به صورت دانش بنیان به ثبت برسانند.
سلام مجوز ثبت شرکت دانش بنیان چقدر اعتبار داره؟
شرکتهای «نوپا نوع ۱» و «تولیدی نوع ۱» به مدت ۲ سال و شرکتهای «نوپا نوع ۲» یا «تولیدی نوع ۲» به مدت ۳ سال
تعداد اعضای شرکت دانش بنیان چند نفره؟